aA
Maskvoje, Kustanajaus gatvėje, pirmadienį nušauti keturi žmonės, agentūrai "Interfax" pranešė sostinės Vyriausioji vidaus reikalų valdyba.
Apie vidurdienį vietos laiku budėtojas gavo signalą, jog šaudoma viename iš Kustanajaus gatvės namų, netoli metropoliteno stoties "Krasnogvardeiskaja".

Į įvykio vietą atvykę milicininkai 7-ojo aukšto laiptų aikštelėje rado tris lavonus ir vieną sunkiai sužeistą vyriškį. Šalia kūnų mėtėsi daiktas, panašus į sprogstamąjį užtaisą.

Kriminalistai mano, jog nusikaltimui buvo kruopščiai rengtasi. Nusikaltėliai nukirpo elektros ir telefono laidus, o paskui, apsimetę elektrikais, įsibrovė į butą.

Kaimynai girdėjo, kaip prieš žudikams pradedant šaudyti, buto šeimininkas, bendrovės "Alekstra" generalinis direktorius Aleksandras Strobykinas, šaukė: "Nežudykit, aš viską atiduosiu". Be verslininko nužudyta jo pavaduotoja Marija Kalinina ir du bičiuliai.

Į įvykio vietą atvykus milicijai, A.Strobykinas dar buvo gyvas, bet vakarop mirė, taip ir neatgavęs sąmonės.

Operatyviniai darbuotojai mano, kad žmogžudystė greičiausiai įvykdyta dėl didelės skolos.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.