aA
Vilniuje tris dienas vykusios vyrų madų dienos nesulaukė vyriškosios publikos susidomėjimo. Restorane "Neringa" vyrai gėrė stiprius alkoholinius gėrimus, o į "Kenzo" mados namų pristatymą visiškai nekreipė dėmesio.
  • Vakaras - rusų kalba
  • Ūkio ministras kvėpinsis
  • Ezopo filosofija
  • R.Vėberienė - nebe viena
  • Tėvas padovanojo parduotuvę

    Vakaras - rusų kalba

    Į sostinės restoraną "Neringa" Baltijos madų federacijos organizatoriai pakvietė per 250 žinomų Lietuvos verslininkų, politikų bei atsakingas pareigas užimančius vyrus. Pasak organizatorių, Lietuvos vyrai, dirbdami banke ar Seime, dar neįprato gerai atrodyti.

    Tačiau Lietuvoje surengtos vyrų madų dienos žlugo - lietuvių visiškai nedomino vakaro "vinis" japonų dizaineris Tokado Kenzo, apie kurį beveik visą vakarą buvo rodomas filmas. Tiesa, filmas buvo įgarsintas rusų kalba, daugelis vakaro dalyvių jį galėjo žiūrėti tik stovėdami.

    Vyrų madų dienos, pavadintos "Prancūziškas bučinys", nesulaukė nė moterų dėmesio. Tiek turtingi vyrai, tiek jų žmonos ar draugės mieliau rinkosi nemokamai dalijamą konjaką nei žiūrėjo rusų kalba įgarsintą filmą bei salėje pasirodžiusius tik 11 modelių.

    Ūkio ministras kvėpinsis

    Vyriška mada nesusižavėjo ir ūkio ministras Eugenijus Maldeikis, į vakarą atėjęs su žmona Aušra. A.Maldeikienė "VL Vakaro žinios" tvirtino, jog vyrų mados pristatyme net nesuprato, kas kur vyko: "Jeigu sąžiningai, net nesupratau, kas čia įvyko. Tik su draugais paplepėjau".

    E.Maldeikis "VL Vakaro žinios" prisipažino, jog per žmonių minią į vyrų madas net nespėjo "akies užmesti". Ūkio ministras atviravo, jog jis rūpinasi savo išvaizda. Kadangi kiekvienas vyras, atėjęs į madų renginį gavo dovanų po kvepalų mėginuką, E.Maldeikis tvirtino, jog namuose jį būtinai išmėgins.

    Ūkio ministras pasakojo, jog vyrų mados vakaro metu restorane "Neringa" savo laiką leido su seniai nematytais draugais verslininkais: "Visą vakarą pasišvenčiau turiningam pokalbiui apie Lietuvos didmeninės ir mažmeninės prekybos problemas. Verslininkai šį dalyką puikiai išmano". Nors E.Maldeikis "VL Vakaro žinios" tvirtino, jog konjaką mėgsta tik po viskio, tačiau nemokamai dalijamo stipraus alkoholinio gėrimo nevengė.

    Ezopo filosofija

    Muzikos grupės "ŽAS" narys Linas Mažeika-Ezopas tvirtino, jog vyrų madų dienos jį labai sudomino. Dainininkas pastebėjo, jog į vakarą susirinko dvi kategorijos žmonių. "Nežinau, su kuo būtų galima palyginti vyrų mados dienas. Turbūt su Pekino opera. Yra viena kategorija žmonių, kurie iš tikrųjų domisi svetima kultūra, nes yra žingeidūs, tačiau dauguma kitų žmonių į operą ateina vien dėl to, kad jie čia privalo būti", - filosofavo L.Mažeika.

    "ŽAS" grupės narys pastebėjo, jog dauguma vakaro dalyvių net nesuprato, ką organizatoriai norėjo parodyti vyrų mados dienų renginyje: "Paprasčiausiai jiems čia reikia būti. Yra toks etiketas".

    R.Vėberienė - nebe viena

    Į vyrų madų dienas restorane "Neringa" užsuko pasižiūrėti ir manekenė Renata Vėberienė. Ją lydėjo bendrovės "Baltic logistic system Vilnius" Marketingo ir pardavimų direktorius Žilvinas Grigaitis. Porą iškart apspitę fotografai buvo greitai "nuraminti". R.Vėberienė, neseniai išsiskyrusi su grupės "Naktinės personos" muzikantu Aru Vėberiu, paparaciams mestelėjo, jog "tai yra ne tai, apie ką jie pagalvojo".

    Tėvas padovanojo parduotuvę

    Vyrų mados dienoms modelius aprengė parduotuvės "Atali" savininkė 23 metų Atalija Mazuch. Žinomas Kauno verslininkas Markas Mazuch neseniai savo verslą padovanojo vienturtei dukrai Atalijai. Turtingų tėvų dukra dabar jau keletą mėnesių Vilniuje - sostinėje mergina atidarė savo drabužių parduotuvę, kurioje prekiaujama firmos "Kenzo" drabužiais.

    Nuo turtingos jaunos merginos visą vakarą nesitraukė 25 metų jos draugas Virginijus Suchodolskis, dabar studijuojantis Kauno kultūros institute. Jis "VL Vakaro žinios" prisipažino, jog su Atalija susipažino sportuodamas A.Sabonio sporto klube. Turtingos merginos draugas V.Suchodolskis tvirtino, jog ketinąs greitai kurti ir savo verslą, tik dabar dar nenorįs išduoti, kokį.

  • BNS
    Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.