aA
Remiantis JAV specialiųjų tarnybų paruoštu slaptu pranešimu, teroristų tinklas „Al Qaeda“ planuoja šių vasarą surengti JAV “įspūdingą išpuolį“, pranešė "ABC News". Aukštas pareigas užimantis TV kanalo šaltinis, susipažinęs su JAV Nacionalinio saugumo ministerijai skirto dokumento turiniu, tvirtina, kad teroristų aktyvumas šalyje primena padėtį 2001 rugsėjo 11 d. išpuolio išvakarėse.
JAV vėliava
JAV vėliava
© DELFI (E.Digrytės nuotr.)
Informacija apie rimtą teroristinę grėsmę buvo laikoma paslaptyje, pažymi "ABC News".

Tuo tarpu JAV Nacionalinio saugumo ministerijos vadovas Michaelis Chertoffas sekmadienį viename interviu pareiškė, kad šiuo metu nėra „jokios konkrečios patikimos informacijos dėl ruošiamo prieš JAV išpuolio“.

"ABC News" primena, kad prieš dvi savaites JAV specialiosios tarnybos buvo gavusios informaciją apie ruošiamus išpuolius Glasge ir Prahoje „prieš oro uostų ir orlaivių infrastruktūrą“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.