aA
Dviejų vaikų motina trečiadienį prisipažino nukandusi savo geriausios draugės vyro sėklidę, nors "smurto auka" iš pradžių nė nepastebėjo, kas atsitiko.
Anglijos šiaurės rytuose eančio Njūkastlo teisme paaiškėjo, kad incidentas įvyko, kai dvi moterys grįžo į butą, kuriame jų vyrai buvo palikti prižiūrėti vaikus.

32 metų Denise Carr suskubo ginti savo draugę Shelley Hutchinson nuo pastarosios vyro įtūžio. Tada Neilas Hutchinsonas susikibo su Denise.

Teisme Carr prisipažino pradėjusi kandžioti vyriškį norėdama "juo atsikratyti".

"Nukentėjusysis iš pradžių net nepastebėjo, kad moteris jam nukando sėklidę,” teigė ieškovas Stephenas Duffieldas.

Tik į butą atvykę policijos pareigūnai svetainėje po paveikslo rėmais pastebėjo "trūkstamą" sėklidę.

Iš pradžių Carr buvo pateikti kaltinimai dėl tyčinio sužeidimo, vėliau jie perkvalifikuoti į kaltinimus dėl muštynių. Su pastaruoju kaltinimi Carr sutiko.

Po trečiadienį vykusio bylos svarstymo Denise Hutchinson prisipažino, kad jos vyras net neįtarė, kaip rimtai jis buvo sužalotas.

Moters teigimu, tuo metu, kai pernai metų spalio mėnesį įvyko incidentas, jie buvo vedę viso labo 3 savaites. Vėliau pora išssikyrė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.