aA
Kompanija “Ericsson” Hong Konge vykstančioje “Telecom Asia” parodoje pristatė modelio A2618 “palikuonį” - telefoną A2628 su WAP 1.1 naršykle. Tai jau septintasis “Ericsson” telefonas, kuriuo galima naršyti internete. Prekyba naujuoju modeliu prasidės 2001 metų pirmąjį ketvirtį.
"Ericsson 2628"
Naująjį A2628 galės įsigyti beveik kiekvienas vartotojas, kadangi jo kaina bus palyginti nedidelė. Telefonas patvirtina, kad mobilus internetas yra įprastas dalykas, o WAP galės naudotis visi norintys. WAP tinklalapių skaičius auga kasdien. Daugėja puslapių, skirtų ne tik bankininkystei ar prekybai akcijomis, bet ir laisvalaikio praleidimui – įvairios naujienų, elektroninės komercijos, žaidimų svetainės populiarėja vartotojų tarpe.

“Ericsson” sukūrė specialų, mobiliojo interneto vartotojams skirtą portalą “Mobile Internet”, kuriame galima rasti daugybę A2628 skirtų aksesuarų – skambėjimo melodijas, kurias galima parsisiųsti, žaidimus, naujienas, nuorodas į kitus WAP tinklalapius.

“Ericsson” A2628 yra palyginus nedidelis – jo išmatavimai 131x51x25 mm, o sveria naujasis telefonas apie 140g. Jis turi balso atpažinimo funkciją. Grafinis ekranas yra keturių eilučių, meniu naudojami ir tekstiniai užrašai, ir paveiksliukai. Neturintis ką veikti vartotojas gali pažaisti vieną iš trijų žaidimų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.