aA
Visi, kurie laukė grafinės plokštės “Voodoo5” 6000 pasirodymo, gali griebti nosines ir šluostytis ašaras. Labai gaila, tačiau ji niekada nepasirodys parduotuvių lentynose. Trečiadienį “3dfx” išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad Scanline Interleave (SLI) technologijos, kurios pagrindu kuriama “Voodoo5” 6000, tobulinimas perleidžiamos bendrovei “Quantum3D”.
"Voodoo 5"
“SLI technologijos perdavimas “Quantum3D” yra geriausias būdas išplėsti naujų technologijų tobulinimo galimybes”, - sakė grafinių plokščių gamybos padalinio viceprezidentas Byranas Longmire.

“3dfx” vėl grįžta į “Voodoo Graphics” ir “Voodoo2” vaizdo plokščių laikus, tuo tarpu “Quantum3D” gamins spartesnes plokštes, kuriose bus montuojami keli procesoriai. Labiausiai kol kas nukenčia vartotojas, kadangi pranešime taip pat skelbiama, kad “Voodoo5” 6000 nebus pardavinėjama atskiriems pirkėjams, o bus naudojama profesionalių simuliatorių testavime.

Nors tai liūdna žinia žaidimų mėgėjams, bet pagaliau nebereikės kasdien skaityti naujienų apie tai, kad “Voodoo5” 6000 pasirodymas prekyboje vėl atidedamas neribotam laikui.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.