aA
Pirmasis Indijos istorijoje įstatymų leidėju išrinktas eunuchas gali būti pašalintas iš valstijos parlamento už tai, jog vijosi pareigūną, mosuodamas pora šliurių. Madja Pradešo įstatymų leidimo asamblėjos narių teigimu, Shabnam Mausi yra pernelyg agresyvi.
Ji yra kaltinama asamblėjos pastate vijusis kolegą Bisahulalą Singhą, keikusis ir išprovokavusi muštynes. Pasak vietos spaudos, įstatymų leidėjai ketina panaikinti S.Mausi mandatą, jeigu jos elgesys ir toliau negerės.

Tačiau, Mausi teigimu, jos kolegos yra nusistatę prieš ją ir dažnai rodo nepadorius gestus. “Žmonės, kurie mane išrinko į valdžią, niekada nesiskundė dėl manęs. Tačiau kai kurie žmonės negali pritarti tam, kad politikoje dalyvautų trečiosios lyties atstovas, - sakė ji. – Jeigu visuomenė rinktų geriausiai besielgiančius įstatymų leidėjus, aš be jokių abejonių atsidurčiau šiame sąraše”.

Tačiau “nukentėjusysis” B.Singhas tvirtino: “Ji ne tik arogantiška, bet dažnai praranda savitvardą, ypač kai yra klausinėjama asamblėjoje. Galbūt ji negali susitaikyti su tuo, jog pateko į visiškai kitokį pasaulį”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.