aA
Didžiojoje Britanijoje vestuviniame pokylyje besilinksminusi nuotaka pagimdė kūdikį. 22 metų Annemarie Mitchell pirmuosius sąrėmius pajuto tuo metu, kai su savo vyru Jeffu ketino pjauti vestuvinį tortą. Moteris buvo nedelsiant nunešta į gretimą kambarį, kur trimis savaitėmis per anksti gimė sūnus Davidas.
Kūdikio gimimas
“Tai vestuvės, kurių nei Jeffas, nei aš niekada neužmiršime. Norėjome susituokti prieš gimstant vaikui, tačiau niekada negalvojau, jog jis gims per pačias vestuves, - laikraščiui “The Sun” teigė laiminga mama. – Keičiantis santuokos įžadais pajutau, jog man svaigsta galva, tačiau pamaniau, kad dėl visko kaltas pernelyg didelis susijaudinimas”.

Pora susituokė Niūburio metrikacijos biure, o vestuvinį pokylį šventė savo draugų namuose. Jauniesiems pradėjus pjauti tortą Annemarie sušuko: “Manau, kad vaikas ateina į šį pasaulį”.

“Aš atsisukau į Jeffą ir pamačiau, kaip išbalo jo veidas”, - vėliau pasakojo ji. Į namus buvo skubiai iškviesta akušerė. Po dviejų su puse valandų, 17 val. vietos laiku, Annemarie pagimdė sveiką sūnų.

“Kai aš gimdžiau, Jeffas ragino svečius toliau linksmintis. Kai gimęs Davidas pirmą kartą pravirko, apačioje girdėjau svečių šūksnius ir taurių skambėjimą”, - sakė Annemarie.

“Annemarie norėjo gimdyti namuose ir būtent taip atsitiko, tik ne mūsų namuose. Vesti ir tapti tėvu tuo pačiu metu yra tikrai fantastiška”, - prisipažino Jeffas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.