aA
Vienas krikščioniškas tinklalapis pasišventė paneigti teiginį “tik geri miršta jauni”. Jie nori įrodyti, kad greitai gyvenančios roko žvaigždės linkusios savo gyvenimą pabaigti anksčiau, nei gyvenantieji ramiai ir dievobaimingai.
666
Grupės Pradoxx nariai į rojų patekti negalės
“Dial-the-Truth Ministries” tinklalapyje yra 317 roko žvaigždžių sąrašas su mirčių priežastimis. Tuo bandoma įrodyti, kad piktnaudžiaujantys seksu, narkotikais, alkoholiu ir lengvabūdišku gyvenimu į anapilį iškeliauja anksčiau, nei dievobaimingi krikščionys.

Tinklalapyje teigiama: “Dievo baimė prailgina gyvenimą, tačiau nedorųjų metai bus sutrumpinti. Tvirtinama, kad vidutinė muzikantų gyvenimo trukmė yra 37 metai, kai tuo tarpu vidutinis amerikietis išgyvena beveik 76 metus.

Tinklalapyje minimi tokie muzikantai, kaip Karen Carpenter, mirusi nuo anoreksijos būdama 33 metų, Jimis Hendrixas, miręs nuo narkotikų perdozavimo 27 metų, tokio pat amžiaus nusižudęs Curtas Cobainas, 45 metų nuo AIDS miręs “Queen” lyderis Fredis Merkuris.

Taip pat tinklalapyje neigiamai atsiliepiama apie “Backstreet Boys”, Britney Spears ir kitų muzikantų dainų tekstai, kuriuose pernelyg aiškiai užsimenama apie seksą, bandymus atimti mergaičių nekaltybes, lengvabūdišką gyvenimą.

Kaip įrodymai apie nepadorius muzikantus patiekiamos neatitinkančios krikščioniškų standartų nuotraukos nuo žurnalų viršelių ar iš kitų šaltinių, o taip pat yra ir nuotraukų rinkinys, tariamai įrodantis, kad daugelis muzikantų teigiamai vertina satanizmą – visi jie tarsi reklamuoja žvėries skaičių 666. Tačiau į šį sąrašą tokios iš pirmo žvilgsnio lyriškos grupės, kaip “Police”, kurioje anksčiau dainavo Stingas bei “Led Zeppelin”.

Kitame straipsnyje įrodoma satanistinė roko muzikos prigimtis.

Tie, kurie perskaitę tinklalapyje esančią informaciją nepasirenka dievobaimingųjų kelio gąsdinami pragaro liepsnomis, o priimantiems čia išdėstytas tiesas siūloma nemokama krikščioniška medžiaga į elektroninio pašto dėžutę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.