aA
ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto kasmetinį apdovanojimą už pažangiausią požiūrį į darbuotojų mokymą šįkart pelnė bendrovė „Rimi Baltic Group“, itin daug dėmesio skirianti darbuotojų kompetencijų tobulinimui, rašoma ISM pranešime spaudai.
Verslas, derybos, sandėris
Verslas, derybos, sandėris
© Corbis/Scanpix
„Būdami vieni iš rinkos lyderių ir propaguodami besimokančios organizacijos idėją, vertiname ir skatiname tokiomis pat vertybėmis besivadovaujančias bendroves. Augantis mokymų dalyvių skaičius rodo, kad tokių organizacijų Lietuvoje daugėja, o darbuotojų kompetencijų vystymas vis dažniau vertinamas kaip investicija“, - sakė ISM Vadovų studijų ir mokymų direktorė Birutė Miškinienė.

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas, įkurtas 1999 m., yra pirmasis nevalstybinis universitetas Lietuvoje. Universiteto steigėjas – Norvegijos vadybos institutas BI, pripažįstamas viena didžiausių aukštųjų verslo mokyklų Europoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.