aA
Antradienį Seimo pirmininką Artūrą Paulauską neplanuotai aplankė ministras pirmininkas Rolandas Paksas. Seimo pirmininko antradienio dienotvarkėje šis susitikimas nebuvo numatytas.
Kaip BNS sakė ministro pirmininko atstovas spaudai Rimvydas Paleckis, Seimo pirmininkas ir R. Paksas susitarė, jog kiekvieną pirmadienį jie susitiks vienu du aptarti aktualių klausimų.

Pasak R. Paleckio, susitarta reguliarius susitikimus rengti kiekvieną pirmadienį 16 val. Be to, A. Paulauskas ir R. Paksas pageidautų, kad šiuose susitikimuose dalyvautų ir šalies prezidentas Valdas Adamkus.

Dėl nuolatinės susitikimų vietos nėra nuspręsta. Gali būti, jog, priklausomai nuo aplinkybių, jie vyks ir Seime, ir Vyriausybėje. Jeigu prie Seimo ir Vyriausybės vadovų prisijungtų ir prezidentas, susitikimai, R. Paleckio teigimu, tikriausiai vyktų Prezidentūroje.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.