aA
Molėtuose pirmadienio rytą rajono apylinkės teismo pastate buvo kilęs gaisras, žmonės įvykio metu nenukentėjo. Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, gaisras Vilniaus gatvėje įsikūrusiame dviejų aukštų teismo pastate įsiplieskė apie pusę aštuonių ryto. Antrame aukšte degė kabinetas, kuriame buvo laikomi iš Teisingumo ministerijai priklausančios poilsio bazės suvežti baldai ir buitinė technika.
ugnis, liepsna, gaisras, karštis
© Corbis
Ugnis nuniokojo baldus, sudegė šaldytuvas ir mikrobangų krosnelė. Per gaisrą aprūko antro aukšto koridorius. Ugnis numalšinta maždaug per pusvalandį.

Kaip BNS sakė teismo pirmininko pareigas laikinai einanti Rima Žiautienė, beveik neabejojama, kad gaisras kilo dėl gedimo elektros instaliacijoje. Anksčiau šiame kabinete buvo įrengta kompiuterių klasė. Pirminiais duomenimis, teismas dėl gaisro patyrė kelių tūkstančių litų žalą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.