aA
Australijoje mokytojas padavė ieškinį į teismą dėl trimestro pabaigoje išleistos mokyklos apžvalgos knygelės, kurioje užfiksuoti besiglamonėjantys ir imituojantys seksą du moksleiviai, anot vyriškio, apsimetantys juo ir jo kolege.
Medžio darbų mokytojo Noelio Bishopo teigimu, du moksleiviai, vienas - vilkintis rožiniais šortais, o kitas – balta suknele, apsimetė juo ir matematikos mokytoja Wendy Gill.

Abu mokytojai dirba Farrero mamorialinėje agrokultūros mokykloje Tamworthe.

Bishopas, kuris yra vedęs, iškėlė bylą dėl šmeižto. Pasak vyriškio, knygelėje buvo stengiamasi parodyti, kad jis ir Gill yra užmezgę meilės romaną.

Žmonės, pervertę knygelę, išreiškė skirtingas nuomones apie užfiksuotus dviejų moksleivių veiksmus, rašoma "Sydney Morning Herald".

Mokyklos direktoriaus teigimu, nuotraukose jis matė vieną vaikiną sėdintį ant kito, tačiau jis suprato tai kaip jojimo žirgu imitaciją.

"Aš čia neįžvelgiu jokios seksualinės potekstės,” prisipažino jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.