aA
Didžiosios Britanijos premjero Tony Blairo (Tonio Blero) žmona Cherie (Čeri) savo šalyje yra geriausias motinystės pavyzdys, paaiškėjo po visuomenės nuomonės apklausos, kurios rezultatai paskelbti pirmadienį.
Bleirai
Bleirai
"Lloyds TSB" bankas apklausė 522 žmones, kurių amžius buvo nuo 16 iki 45 metų ir kurių 55 proc. geriausia mama laiko advokatę Cherie, darbe prisistatančią Booth (Bud) pavarde.

"Cherie demonstruoja tokias savybes, kurių dauguma žmonių tikisi iš pavyzdinės motinos - sėkmingo asmeninio ir sėkmingo profesinio gyvenimo suderinimą", sakoma "Lloyds" pareiškime.

Gegužės mėnesį, būdama 45-erių metų, Cherie pagimdė savo ketvirtąjį vaiką Leo.

Geriausia mama premjero žmoną laiko 60 proc. tų apklaustųjų, kurių amžius buvo 25-35 metai, 54 proc. tų, kuriems nuo 35-erių iki 45-erių ir 52 proc. tų, kurių amžius buvo 16-24 metai.

Cherie "įveikė" aktorę Catherine Zeta-Jones (Ketrin Zeta-Džouns) ir "Posh Spice" Victorią Beckam (Viktoriją Bekem).

Apklausa taip pat parodė, kad visuomenė palankiai vertina tas įžymybes, kurios nėščios nesidrovi viešai demonstruoti padidėjusio pilvo.

"Jei didžiuojiesi, kad turėsi kūdikį, kodėl to neparodžius", galvoja net 90 proc. apklausoje dalyvavusių britų.

"Lloyds" visuomenės nuomonės tyrimą atliko naujos knygos apie vaikų auginimą išleidimo proga. "Kūdikiai teikia daug džiaugsmo, bet taip pat reikalauja daug sąnaudų. Tikiuosi, kad galėjau kiekvienam finansiškai patarti", sakė knygos "Kuriant šeimą" (Starting a Family) autorė Alison Mitchell (Elison Mičel).

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.