aA
Vienas Didžiosios Britanijos vežėjų sugalvojo būdą kaip priversti naftos bendroves sumažinti kuro kainas. Žemdirbiams ir kitiems vežėjams Howardas Weidmanas (Howard Weidman) siūlo užsisakyti kuro mėnesiui ar savaitei interneto svetainėje spot24.net.
Sunkvežimis
Visi užklausimai dėl kuro pirkimo užfiksuojami ir po to naftos bendrovėms siunčiamas vienas bendras užsakymas. Bendrovė, pasiūliusi mažiausias kainas, laimi savotišką konkursą kurui tiekti. Weidmanas teigia, kad stambūs didmeniniai užsakymai privers įmones suteikti žymias nuolaidas.

"Aš esu visiškai įsitikinęs, kad tokios akcijos sumažins ir mažmenines kuro kainas", - teigė H.Weidmanas."Bendradarbiavimas leis sutaupyti nemažą sumą pinigų. Mes galėsime pasirinkti bendroves, kurios siūlys patraukliausias kainas."

35-erių metų buvęs benzovežio vairuotojas plėtojo šią idėją daugiau nei tris metus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.