aA
Viename tinklalapyje lankytojams siūloma atsiųsti savo nuotrauką ir pateikti savo nuomonę apie kitus žmones, kurie taip pat atsiuntę nuotraukas. Klausimas visiems vienodas - “ar esu karštas, ar ne?”.
Pirmą veikimo savaitę dėl puslapio“AmIHotOrNot.com” buvo kilęs pamišimas, ir visa tai – dėl paprastos formato komandos “click and bitch”.

Idėja paprasta – jūs galite sužinoti, ką kiti interneto vartotojai galvoja apie jūsų išvaizdą ir patys spręsti apie kitų žmonių išvaizdą bei balsuoti. Kiekvieno norinčiojo fotografija įvertinama 10 balų skalėje.

Naujiems tinklalapio lankytojams pateikiamos anoniminės fotografijos ir prašoma pateikti įvertinimą 10 balų skalėje. Po to parodoma, kaip buvo balsuota kitų interneto vartotojų už tą pačia nuotrauką be įvardijimo.Nuotraukos keičiasi atsitiktiniu būdu, bet per keletą balsavimo valandų nuotraukos pasikartojo tik keletą kartų.

Tinklalapį “AmIHotOrNot.com” įkūrė du bedarbiai iš Kalifornijos. Jie tinklalapyje uždraudė nuogybes ir bet kokį įžūlumą ar nepadorumą, tačiau nepaisant to svetainę pavyko išpopuliarinti labai greitai ir be ypatingų reklaminių akcijų.

Jiedu minimi kaip Džimas ir Džeimsas ( Jim and James ), du buvę koledžo kambariokai, ir pripažįsta kad populiariausi tar lankytojų buvo moterų paveiksliukai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.