aA
Po ilgo atidėliojimo bendrovė “Ericsson” prisipažino, kad pirmojo “Bluetooth” įtaiso nespėjo išleisti laiku. Kai kurie vartotojai ėmė abejoti ar belaidis “Ericsson” ryšys šiemet pasirodys.
Elektronikos pramonė “laukia” pirmųjų “Bluetooth” telefonų (“Ericsson T36” ir “Motorola Timeport 270”), kad galėtų aprūpinti parduotuves naujo modelio prekėmis. “Ericsson” pagamino “Bluetooth” modulis ir senesniems telefonams (T28 bei R320), kad pastarieji galėtų bendrauti naujo standarto belaidžiu ryšiu.

Tuo tarpu bendrovė “GN Netcom” “Bluetooth” ausines pristatė praeitą mėnesį, bet jau priima užsakymus. Bendrovė teigia, kad produktas turi pasirodyti prekyboje spalio mėnesį.

Belieka laukti, kuri bendrovė “Bluetooth” produktus pateiks mažmeninei prekybai. Panašu, jog naująjį konkurentą gali pralenkti tik “Ericsson”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.