aA
Lietuvos internete jau beveik metus puikuojasi užmirštas picerijos “Čili” tinklalapis http://www.pica.lt/. Tituliniame jo puslapyje sveikinami 1999 metų “InfoBalt” parodos dalyviai. Todėl užrašas “Jūs galite numarinti alkį internetu”, padabintas keliais šauktukais, atrodo sarkastiškai. Jei internetu numarinti alkį ir pavyktų, tai šis tinklalapis tam tikrai nepasitarnaus.
Ne mažiau sarkastiškai atrodo ir picerijos meniu kainos. Pigiausia pica atseis “vos” 400, o norintys gardesnės ir didesnės gali pakloti ir 4600 litų.

“Tikrasis” “Čili” tinklalapis http://www.cili.lt/ taip pat apytuštis. Be margo pirmojo puslapio su bendrovės kontaktais ir skaitiklio vargu ką pavyktų berasti.

Kito picerijų tinklo, “Pizza Jazz” tinklalapis http://www.pizzajazz.lt/ kol kas kuriamas. Kuriamas jis buvo ir prieš porą mėnesių. Matyt, bus sukurta kažkas labai neįprasto.

Bene vienintelė, veikianti nepriekaištingai, yra Ritos Dapkutės restoranų tinklo svetainė http://www.rita.lt/ . Tinklalapyje galima paskaityti apie restoranuose dirbančius žmones, sužinoti naujienas ir, žinoma, išstudijuoti meniu. Ne šiaip sau perskaityti, bet ir užsisakyti norimus valgius.

Valgiai, užsakyti internetu, pasak pačios Ritos, pas jų valgytojus ateina lygiai taip pat, kaip ir užsakyti telefonu. Virtuvėje stovintis kompiuteris garsiai pypteli ir praneša apie užsakymą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.