aA
Didžiausia pasaulyje interneto aukcionų svetainė atidaro padalinį savo įkūrėjo Pierre’o Omidyaro tėvynėje. Tačiau Prancūzijoje “eBay” iš karto susidūrė su teisinėmis problemomis, kai norėjo įregistruoti savo vardą.
Domeno vardą "eBay" Prancūzijoje jau užregistravo prancūziška aukcionų svetainė “iBazar”, kuri turi į jį teises. Vyriausias vadovas Marcas Piquemalis atsisakė komentuoti ginčus dėl vardo, tačiau kompanija kovos dėl teisės į vardą teisme spalio 18. Iki to laiko “eBay France” naudos “Ebayfrance.fr” ir “Ebayfrance.com” domenus.

Šis puslapis yra prancūziškai kalbančio pasaulio durys į “eBay” pasaulinius aukcionus. Dabar prancūzai galės ieškoti prekių savo šalyje ar bet kur pasaulyje.

Tai yra šešta “eBay” svetainė už JAV ribų. “eBay” jau veikia Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Japonijoje, Australijoje ir Kanadoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.