aA
Korporacija IBM sukūrė “WebSphere Everyplace Suite Enterprise Edition” programų rinkinį belaidžio interneto tarnybinėms stotims. Programų rinkinio dėka duomenis bus galima ne tik į laidinius laidiniais, bet ir belaidžius tinklus.
Programų rinkinys pritaikytas WAP (Wireless Application Protocol) tinklalapiams, jame įdiegta ir SMS (Short Message Service) pranešimų siuntimo galimybė.

Rinkiniu bus galima valdyti belaidžius įrenginius, jų vartotojus ir teikiamas paslaugas. Tokia galimybė leis personalizuoti įtaisus, teikti asmenines paslaugas, pavyzdžiui elektroninį atsiskaitymą. Belaidžio ryšio stotis turi ir duomenų sinchronizacijos ir apsaugos sistemas.

IBM teigia, kad programinė įranga vienu metu gali aptarnauti iki milijonono vartotojų. Universali programinė įranga, pasak IBM, paspartins belaidžio ryšio vystymąsi.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.