aA
Arnoldo Schwarzeneggerio (Arnoldo Švarcenegerio) žmona Maria Shriver (Marija Šraiver) parašė trumpą knygą, pavadintą "10 dalykų, kuriuos būčiau norėjusi žinoti prieš patekdama į realų pasaulį" (Ten Things I Wish I'd Known Before I Went into the Real World).
44 metų M. Shriver, su "Terminatoriaus" (Terminator) žvaigžde susituokusi 1986-aisiais, knygą parašė paraginta draugės Oprah Winfrey (Opros Vinfri). Oprah tokį pasiūlymą davė po Marios kalbos Šventojo Kryžiaus koledže Vusteryje.

Keturių vaikų motina televizijos žurnalistė M. Shriver knygoje savo vyro tiesiogiai nemini, bet rašo apie savo santuoką.

"Buvau įsimylėjusi daugiau nei 20 metų. Jis suprato, kad mano gyvenimas be jo yra toks pat svarbus, kaip ir su juo", rašoma knygoje.

"Jis sakė nesitikėti arba nemanyti, jog jis privalo padaryti mane laimingą. Pasinaudojau tuo, kad suartėčiau su vyru ir puoselėčiau mūsų santykius", rašo M. Shriver.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.