aA
Viktoro Uspaskicho, kandidatuojančio į Seimą, reklamai panaudotos žinomų krepšininkų neva išsakytos pagyros. Krepšininkas Sergejus Jovaiša kaltina prieštaringai vertinamą Kėdainių verslininką Viktorą Uspaskichą naudojant nešvarius rinkimų triukus.
S.Jovaiša
S.Jovaiša
© "Lietuvos žinios"
Vakar Kėdainių rajono laikraštyje "Rinkos aikštė" pasirodė koncerno "Vikonda" prezidento Viktoro Uspaskicho, nepriklausomo kandidato į Seimą, reklaminis rašinys, kuriame, kaip teigia Konservatorių partija, spausdinama prasimanyta legendinio Lietuvos krepšininko Sergejaus Jovaišos nuomonė apie V.Uspaskichą.

"Konservatoriai mane spaudžia balotiruotis Kėdainiuose, galvoju, kad tai yra kvailystė. Viktoras Uspaskich - geriausias kandidatas tai apygardai, ir aš atsiprašau Viktoro, kad per mane norėta jam pakenkti", - cituojamas S.Jovaiša Kėdainių laikraštyje. Ten pat priduriama, kad "taip rašo centrinė spauda ir kalba patys žymūs žmonės".

Šokas

"Niekada tokių žodžių apie poną Uspaskichą nesakiau", - vakar LŽ tvirtino legendinis Lietuvos krepšininkas, turėjęs varžytis su V.Uspaskichu vienoje rinkimų apygardoje kaip Konservatorių partijos iškeltas kandidatas.

S.Jovaiša teigė esąs pasipiktinęs V.Uspaskicho rinkimų štabo elgesiu. "Pirmadienį man paskambino draugas iš Kėdainių ir stebėdamasis paklausė, ar aš kada nors taip apie V.Uspaskichą kalbėjau. Esu šokiruotas tokių nešvarių priešrinkiminių žaidimų", - LŽ sakė krepšininkas.

Šalia "S.Jovaišos" citatos "Rinkos aikštėje" spausdinama ir dar dviejų gerai žinomų krepšininkų - Rimo Kurtinaičio bei Šarūno Marčiulionio - nuomonė.