aA
Mauzeris: O lia lia lia, o lia lia lia. Ale vat Kalėdos vis tiek gražus metas. Kiek žmogus neprisidirbtum, bet vis tiek gaus dovanų.
Sūrskis: O ką šį kartą prieš dovanas prisidirbai?

Mauzeris: Ne aš... Stirnašaudys iš Turto fondo Vyriausybės leidimu pirks brangias mašinas. Išimties tvarka... Dovana? Dovana!

Sūrskis: Tai mielas kolega, Turto fondas pardavinėja valstybės turtą privatiems asmenims... Objektai dažniausiai laksto kaimo vietovėse, pamiškėse, laukymėse. Taip?

Mauzeris: Taip.

Sūrskis: Kad davažiuotum reikalingas džipas. Dienos trumpos, reikia kažkuo pasišviesti, reiškia reikia brangios lempos. Turtas vietoj nestovi, laksto, be šautuvo nepaimsi. Norint kokybiškai atlikti darbą, reikalingas džipas, lempa ir šautuvas.

Mauzeris: Nu jo, teisingai. 50 metų Lietuvai dirbęs, iš jų 15 Nepriklausomai Lietuvai, premjeras puikiai žino kokiom priemonėm privatizuot turtą.

Sūrskis: A jo-o-o... Meškauskas paskubėjo atsistatydinti. Prieš Kalėdas būtų gavęs kolegišką pagalbą karjeroje, kalėdinę premiją ir išimties tvarka brangius kompiuterius etikai tyrinėt.

Mauzeris: Jo, toks mielas metas Kalėdos, kad dovanojamos visos nuodėmės.

Sūrskis: Mat teismas dovanoja kolaborantams gerą vardą... Mieli tautiečiai,...dovanokit...

----------------------------------------------------------------------------

Sūrskis: Mauzeri, kaip skaitai, ar važinėjantis po Lietuvą diedas marozas Viktoras Uspaskis turi privalomą patentą ar ne?

Mauzeris: O kam jam patentas? Važinėti po Lietuvą užtenka teisių. Be to jis turi vairuotoją su švyturėliais.

Sūrskis: Ar tu čia durnium apsimeti, ar nuo pasninkavimo smegenėlės nebeverda?

Mauzeris: O koks jis „died Marozas“, jeigu važinėja su kostiumu ir šlipsu.

Sūrskis: Mielas kolega, kalėdinis dovanų dalijimas parijimo forma – ir žmonių linksminimas anekdotais yra verslo rūšis, katrai reikalingas patentas. Ir nesvarbu kokiais skudurais tu apsirengęs ir kokius ūsus prisiklijavęs.

Mauzeris: Bet Uspaskiui gi nieko už tai nemoka?

Sūrskis: Kaip nemoka? Aš moku, jis moka, jie moka. Viską jis atsiima per rinkimus. Kaip aš per susitikimą užvalgęs silkės su burokėliais galiu balsuot už Brazauską.

Mauzeris: Bet burokėlių spalva skatina balsuot už Brazauską....

Sūrskis: O silkės kvapas, a? Pauostei, iškart jautiesi kaip Darbo partijoj. Šitas kvapas net Bosą ir Padaigą suviliojo.

Mauzeris: Jo, Kristus visai neturtingas buvo ir tai turi milijardą pasekėjų, o čia su keliom silkėm Lietuvą...pamaitins...

Sūrskis: Jo, jo, tas silkės kvapas nuves...kibenemat...

"Dviračio šou"