aA
Savaitgalį į ledinę Šyšos upę Šilutėje įkritusiam 35 metų Rolandui Žiobrys už išgelbėtą gyvybę turi būti dėkingas vietos laikraščio redaktoriui Petrui Skutului ir nežinomam jaunuoliui. Nelaimė penktadienio vakarą įvyko prie Šilutės pakraštyje esančio geležinkelio tilto per Šyšos upę, rašo dienraštis "Vakarų ekspresas".
Alaus išgėręs R. Žiobrys patamsyje priėjo per arti upės ir nepajuto, kaip atsidūrė lediniame vandenyje. Srauni patvinusios upės srovė iš karto pagavo plaukti nemokantį vyrą - jam beliko šauktis pagalbos.

Šauksmą išgirdo tiltu ėjęs vaikinas - jis sustabdė automobiliu pro šalį važiavusį vietos laikraščio redaktorių P. Skutulą. Šis greitai nulaužė šaką, ištiesė ją R. Žiobriui ir kartu su jaunuoliu ištraukė nelaimėlį į krantą.

Tuo metu į įvykio vietą atskubėjo ir iškviesta greitosios pagalbos brigada. Medikai stipriai sušalusį vyrą Šilutės ligoninės reanimacijos skyriuje atgaivino.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.