aA
Tik vieną dieną trunkančiuose kursuose austrams suteikiama galimybė pasimokyti skalbinių lyginimo meno. Po visą šalį platinamas reklaminis šūkis “Tikras vyras moka lyginti”.
Lygintuvas, buitis
Lygintuvas, buitis
© DELFI
Aukštutinės Austrijos Velzo mieste gyvenanti viena tokių kursų vadovių Brigitte Kanatschnig sako, jog į kursus užsirašo trijų tipų vyrai: amžini viengungiai, norintieji sužavėti savo žmonas ar drauges, ir neseniai išsiskyrusieji.

“Stengiuosi užsiėmimus daryti kuo linksmesnius, kad vyrai įsitikintų, jog lyginimas nėra jau toks nuobodus darbas. Įteikusi kuriam marškinius išlyginti, įjungiu chronometrą, tuomet jie su malonumu stengiasi kuo greičiau atlikti užduotį”, - aiškino ji.

Papildoma paskata lyginimo mokiniams - vyno degustavimas dienos pabaigoje.

Mokymo procesas trunka nuo 10 val. 30 min. iki 19 val. 30 min. ir kainuoja 168 eurus (580 litų). Už šią sumą klausytojas papusryčiauja, mokosi lyginti, paragauja vyno.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.