aA
Pirmadienį Seimo narys liberalcentristas Eligijus Masiulis raštu kreipėsi į LNK televizijos laidą “Nepriklausoma paieškų tarnyba” su prašymu surasti Darbo partijos pirmininko Viktoro Uspaskicho kurso draugus - gal jie atsakys į visus tautą dominančius klausimus, teigiama Liberalų ir centro frakcijos pranešime spaudai.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis
© DELFI
E.Masiulis į laidą nusprendė kreiptis po to, kai iš Maskvos be jokio aiškaus atsakymo grįžo Generalinės prokuratūros pareigūnai, tiriantys abejotinas Darbo partijos pirmininko Viktoro Uspaskicho aukštojo mokslo diplomo įsigijimo aplinkybes. Rusijos pareigūnai kategoriškai atsisakė bendradarbiauti vadinamojoje “Uspaskicho diplomo” byloje.

“Mūsų valstybėje realiai jau niekas nesugeba patvirtinti arba paneigti, ar V.Uspaskichas iš tiesų baigė Maskvos G.Plechanovo akademiją. Įvertindamas susidariusios situacijos beviltiškumą, nusprendžiau kreiptis į televizijos laidą ir ieškoti V.Uspaskicho kurso draugų”, - pažymi E.Masiulis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.