aA
Išraudusi 88 metų nuotaka Ida Miller prisipažino, kad vestuvių naktį ji kartu su savo naujuoju vyru Fredu Sabatine žada "tik apsikabinti ir jaukiai įsitaisyti lovoje".
Daugiau kaip 175 poros giminaičiai, draugai bei vietos žiniasklaidos atstovai susirinko į neįprastą vestuvių ceremoniją Cambridge mieste Ontario valstijoje, kad pasveikintų vežimėliuose sėdinčius jaunavedžius.

Pora susipažino tik šiais metais vietos senelių namuose.

Steve’as Howellas, Idos sūnėnas, teigė: "Žmonės, atvažiuojantys į slaugos namus, dažnai galvoja, kad tai jau gyvenimo pabaiga, tačiau Idai tai buvo naujo gyvenimo pradžia. Ji tokia laiminga."

Fredui, Antrojo pasaulinio karo veteranui, tai jau trečioji santuoka. Ruth, pirmoji jo žmona, mirė prieš 15 metų, o Sally, kurią jis vedė praėjus šešiems mėnesiams po pirmosios žmonos mirties, mirė prieš 2 metus.

Ida buvo našlė nuo 1971-ųjų, kai mirė jos vyras Ansilas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.