aA
“Žaidimų Zona” spausdina atsakymus į savo skaitytojų klausimus. Juos “Žaidimų Zonai” galima siųsti elektroninio pašto adresu gamezone@delfi.lt.
Kada Lietuvoje bus galima įsigyti žaidimą „Medal of Honor: Allied Assault“?

„Medal of Honor: Allied Assault“ Lietuvoje bus galima įsigyti bendrovės “GPX” prekybos salone nuo vasario 15d. Žaidimą galima užsisakyti iš anksto.

Kada bus išleistas žaidimas „WarCraft III“?

„Blizzard“ teigimu, žaidimas turėtų pasirodyti parduotuvėse šių metų birželį. Visgi atsižvelgiant į didžiulį ankstesnių „Blizzard“ produktų vėlavimą, galima tikėtis šios datos perkėlimo į vėlesnį laiką.

Iš kur galima parsisiųsti žaidimų “Need for Speed IV: Hight Stakes“ ir „Porshe 2000“ papildymus, kurie leistų žaisti juos kompiuteriu su „Windows 2000“ operacine sistema?

Žaidimui „Porshe 2000“ jokių specialių priedų norint žaisti jį kompiuteriu su „Windows 2000“ operacine sistema nereikia. Tuo tarpu jo pirmtakas “Need for Speed IV: Hight Stakes“ su „Windows 2000“ yra nesuderinamas.

Kada bus išleistas „Counter-strike: Condition zero“?

Ši vienam žaidėjui skirta populiarios „Half-Life“ modifikacijos „Counter-Strike“ versija turėtų pasirodyti parduotuvėse antrojoje šių metų pusėje.