aA
Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Tonis Bleras (Tony Blair) nežada imti ilgų tėvystės atostogų, kai balandį gims ketvirtasis jo vaikas, tačiau kurį laiką apribos savo oficialią veiklą.
Tony Blair
Tony Blair
"Aš niekada nenustoju eiti ministro pirmininko pareigų. Net jeigu atostogauju, kelias valandas per dieną aš dirbu", savaitraštis "Observer" citavo T. Blero žodžius.

"Be abejo, kai gims kūdikis, aš norėsiu daugiau laiko praleisti su Čeri padėdamas jai, taip aš ir padarysiu. Nežinau, ar būsiu priverstas imti atostogas kūdikio priežiūrai, tai priklausys nuo situacijos", laikraštis citavo penktadienio interviu su ministru pirmininku. T. Bleras neužsiminė, kiek laiko jam gali tekti apriboti ministro pirmininko pareigų vykdymą.

Sutuoktiniai Blerai jau turi du paauglius sūnus ir 12-etę dukterį, todėl lapkritį patvirtinta žinia apie dar vieno vaiko gimimą jiems buvo ir netikėta, ir maloni. Ministrui pirmininkui yra 46-eri, o jo žmonai, kuri sėkmingai verčiasi teisininkės praktika, šiuo metu yra 45-eri.

"Svarbu padėti Čeri ir kūdikiui. Aišku, tuo metu aš kiek galėdamas stengsiuosi atidėti į šalį savo darbus. Tačiau aš turiu valdyti šalį", savaitraštis "The Observer" citavo T. Blero žodžius.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.