aA
Trečiadienį 11 val. tiesioginėje DELFI vaizdo konferencijoje dalyvaus įtarimų dėl prekybos poveikiu, kyšininkavimo ir neteisėto praturtėjimo sulaukęs buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis
© DELFI / Domantas Pipas

Iš aktyvios politikos pasitraukęs politikas antradienį išplatino viešą laišką, kuriame teigia, kad neėmė kyšio iš „MG Baltic" viceprezidento Raimondo Kurlianskio, tačiau sako, kad skolinosi iš jo 90 tūkst. eurų norėdamas investuoti į nekilnojamąjį turtą pajūryje.

Politikas aiškina, kad imdamas pinigus net pasirašė skolos raštelį, nors susitarimas nebuvo patvirtintas pas notarą.

Pareigūnai užfiksavo, kad R. Kurlianskis E. Masiuliui perdavė 106 tūkst. eurų: šie pinigai buvo pažymėti po perdavimo ir rasti pas politiką namuose kratos metu.

Teisėsauga įtaria, kad pinigai politikui buvo perduoti už koncernui palankių sprendimų priėmimą, bet E. Masiulis tokius įtarimus vadina absurdiškais.

Savo versiją E. Masiulis pateiks tiesioginėje DELFI vaizdo konferencijoje ir atsakys į skaitytojų klausimus.

UŽDUOKITE KLAUSIMUS

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.