aA
Teisėjas anuliavo tiesioginiame televizijos eteryje įvykusią milijonieriaus Ricko Rockwello bei Darvos Conger santuoką.
42-iejų metų Rockwellas išsirinko Conger iš "Fox" televizijos šou "Kas nori ištekėti už milijonieriaus?" dalyvavusių penkiasdešimties pretendenčių. Pora, stebint milijonams žiūrovų, nedelsiant susituokė ir išvyko į medaus mėnesio kruizą po Karibų jūrą.

Nepaisant puikių žiūrėjimo reitingų, "Fox" televizija visgi atšaukė šou kartojimą po to, kai buvusi Rockwello sužadėtinė prisipažino, kad 1991-aisiais Rickas ją mušęs ir visaip grasinęs. Milijonierius šiuos kaltinimu paneigė.

"Jis nebuvo sąžiningas, ir nepapasakojo visos tiesos apie savo praeitį," teisėjui Stevenui E. Jonesui teigė Conger.

Nei Rockwellas, nei jo advokatas teisme nepasirodė. Tačiau pranešime teismui milijonierius rašė: "Man tikrai gaila, kad šis anuliavimas yra galutinis, nes nors tam tikrą laiko tarpą aš buvau vienintelis vyras pasaulyje, galėjęs sutikti moterį ir jai pasakyti, 'Mano žmona manęs nesupranta ir mes skiriamės'.... ji būtų patikėjusi tuo."

Conger advokatas teisėjui teigė, kad šios vedybos nuo pat pradžių buvo apgavystė, nes dar prieš tiesioginę šou transliaciją Rockwellas pasirašė susitarimą, pagal kurį šią santuoka galėjo būti bet kokiu metu anuliuota. Pasibaigus teismo procesui, Conger prisipažino daugiau niekada nesikalbėsianti su Rockwellu. "Aš turiu pasimokyti iš šios klaidos ir eiti toliau," teigė Darva.

Žurnalistas paklausus, ar ji planuoja ir vėl ištekėti, Conger atsakė: "Ar tai pasiūlymas?".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.