aA
Vyras paspruko iškart po to, kai buvo paleistas ankščiau laiko. Manoma, kad jis gali naudotis Jungtinės Karalystės (JK) vandens kanalų sistema, kad judėtų šalies viduje.
Michael Crabb
© Policijos nuotr.

Penkiasdešimt trejų metų įtariamasis Michael Crabb už grotų praleido devynerius metus ir buvo paleistas kovo 17 dieną. Paskutinį kartą jį matė Uksbridže, Midlsekse (angl. Uxbridge, Middlesex) tą pačią dieną.

Jis buvo pripažintas kaltu dėl nepilnamečių tvirkinimo. Paleistas į laisvę jis nepranešė apie savo gyvenamąją vietą, todėl dabar yra ieškomas dėl priešlaikinio paleidimo į laisvę susitarimo nevykdymo. Įstatymas tokiu atveju nurodo grąžinti jį į kalėjimą.

Detektyvai perspėja žmones nesiartinti prie užpuoliko, kuris turi ryšių Uxbridge, Iver, Slough ir Warwickshire grafystėse, ir jį pastebėjus - iškart pranešti specialiosioms tarnyboms trumpuoju numeriu 999. Vyras ankščiau slapstėsi baržose, tikėtina, kad taip elgiasi ir dabar.

Turinčių žinių apie jo buvimo vietą prašoma susisiekti su specialiais padaliniais telefonu 101 ar anonimine linija 0800 555 111.

Anglija.today