aA
Kovinis tankas „T–80“ įstrigo purve pakeliui į Novosibirsko aukštąją karo vadų mokyklą, pranešama socialiniame tinkle „VKontakte“, vietos evakuacijos tarnybos paskyroje.
Rusijos tankas užklimpo pakelės purve
© vkontakte.com nuotr.

Sprendžiant iš nuotraukos, tankas pamėgino iš šalikelės įvažiuoti į asfaltuotą kelią, bet neįveikė klastingos stačios įkalnės.

Liudininkai pasakoja, kad pėstininkų kovinės mašinos ekipažas nesugebėjo savarankiškai ištraukti 46 tonas sveriančio tanko, užklimpusio pakelės purve. Incidentas įvyko šalia ženklo „Kiti pavojai“, kaimyniniame kaime degančio namo fone.

„Įstrigęs tankas Rusijos kelyje, degančio namo fone... tetrūksta tankisto, plempiančio degtinę su meška“, – rašo vienas iš siužeto komentuotojų.

„Kas per žmonės – vietoj to, kad padėtų, jie filmuoja. Gerai įsiūbavus galima buvo per penkias sekundes išstumti, galų gale galima buvo trosu prie merso prikabinti. Kiekvienas gali pakliūti į tokią situaciją su savo tanku“, – su užuojauta rašo kitas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.