aA
Toddas Bachmanas per dukters vestuves norėjo, kad ir patėvis būtų pagerbtas – juk jis augino jo dukterį.
Jausminga akimirka per vestuves: nieko gražesnio gyvenime nebuvau patyręs
© Facebook nuotr.

Taigi kai atėjo metas vesti dukterį Brittany prie altoriaus, jis sustabdė procesiją, pribėgo prie priekinės žmonių eilės, stvėrė jos patėvį Toddą Cendroskį už rankos, kad šis eitų prie altoriaus su juo ir dukterimi, rašo huffingtonpost.com.

Gražią akimirką užfiksavo vestuvių fotografė Delia Balckburn, kurios albumas „Ohio wedding“ sulaukė daugiau nei milijono paspaudimų „patinka“ socialiniame tinklalapyje, Facebook“.

„Tai buvo vienas pagarbiausių gestų patėviui, kokį tik esu mačiusi. Nuotaka apsiašarojo“, – pasakojo fotografė.

Kaip matyti iš nuotraukų, patėvis irgi susigraudino.

T. Cendroskis pasakojo: „Jis pagriebė mane už rankos ir pasakė: „Tu stengeisi, kaip ir aš. Padėk nuvesti dukterį prie altoriaus.“ Man net kelius pakirto. Nieko gražesnio gyvenime nebuvau patyręs, tai reikšmingiausia akimirka mano gyvenime.“

Nuotakos tėvas sakė, kad ne visada gerai sutarė su T. Cendroskiu, bet norėjo pagerbti jį per dukters vestuves ir padėkoti už tai, kad augino jo dukterį.

Grab tissues... because you will need it as you look through these pictures. Todd Bachman, father of the bride, brought...Posted by Delia D Blackburn Photography on Sunday, September 27, 2015

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.