aA
Tą pačią naktį du Kauno ir Visagino miestuose ugniagesiais dirbantys vyrai atsidūrė areštinėje.
Vienas paskui kitą areštinėse atsidūrė du girti ugniagesiai: abu vyriškumą demonstravo kumščiais
© DELFI (R. Achmedovo nuotr.)

Policijos departamento duomenimis, rugsėjo 28 d. 0 val. 15 min. Kaune Nemuno g., bute, vyriškis sumušė 25-erių metų moterį, kuri dėl galvos ir alkūnės sumušimų gydosi ambulatoriškai.

Įtariamasis neblaivus (1,74 prom. alkoholio) 34-erių metų Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesys-gelbėtojas A. K. uždarytas į areštinę.

Rugsėjo 29 d. į Utenos apskr. VPK Visagino PK kreipėsi 30-metė moteris, kuri pareiškė, kad tą pačią dieną apie 1 val. 15 min. Visagine, Sedulinos al., namuose, žodinio konflikto metu, ją buto koridoriuje pastūmė 31-erių metų sutuoktinis, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM Visagino priešgaisrinės gelbėjimo valdybos vyresnysis ugniagesys gelbėtojas A. U., ir ji griūdama galva atsitrenkė į sieną.

Vėliau vyras moterį smaugė ir dar kartą pastūmė. Moteris griūdama susižalojo kaktą.

Nukentėjusioji dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Įtariamasis neblaivus (1,62 prom. alkoholio) vyras uždarytas į areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.