aA
Ketvirtadienį Vilniaus policija ir medikai gavo pranešimą, kad Antakalnio gatvėje per avariją prispaustas žmogus. Avarijos liudininkai stebėjosi, kaip įmanoma taip kiaurai sieną įlėkti į budelę, mat ji toli gražu nestovi kokiame pavojingame posūkyje.
Vilniuje azerbaidžianietis su „Subaru“ pralėkė kiaurai apsaugos būdelę, sužalotas jaunas vyras
© DELFI / Mindaugas Ažušilis

Pranešta, kad 10.40 val. Antakalnio g. 75A, į budelę atsitrenkė automobilis, pranešta, kad vienas žmogus prispaustas. Avarija įvyko ties Vilniaus universitetine Antakalnio ligonine, statybų aikštelėje.

Apie įvykį buvo pranešta ir ugniagesiams, tačiau netrukus pagalbos prašymas jiems atšauktas. Žmogų pavyko ištraukti iš po automobilio be ugniagesių pagalbos.

Per avariją nukentėjo vienas vyras. Vyras buvo būdelėje, į kurią kiaurai sieną įlėkė automobilis.

Automobilio nesuvaldė Azerbaidžiano pilietis, gim. 1986 m. Jo vairuojamas automobilis „Subaru Tribeca“ pirma atsitrenkė į tvorą, kurią pralaužęs įvažiavo į statybų teritoriją ir įlėkė į apsaugos darbuotojo namelį.

Sužalotas namelyje buvęs apsaugos darbuotojas, gimęs 1994 m., gali save vadinti laimės kūdikiu. Jaunas vyras atsipirko plaštakų ir kelių nubrozdinimais. Jis išleistas į namus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.