aA
Daugelio mėgstama roko grupė “The Offspring” išleis savo naująjį albumą internete mėnesiu anksčiau, nei jis pasirodys parduotuvėse, o svarbiausia - veltui, nors tam labai prieštarauja įrašų kompanija.
Offspring
Offspring
“Sony Music Entertainment” perspėjo grupę, kad internetinis albumas pažeidžia kontrakto sąlygas ir pagrasino nutraukti rėmimą, rašo “Los Angeles Times”.

Grupės interneto puslapyje nurodoma, kad jų pirma daina “Original Prankster” pasirodys rugsėjo 29, kitos albumo “Conspiracy of One” dainos bus išleistos vienas po kito iki oficialios pardavimo pradžios lapkričio 14.

“Sony” teigė ieškanti abiem pusėms priimtinų sprendimų.

Kompanijos atstovas spaudai informavo: ”Mes tikrai labai susirūpinę dėl visų neriboto muzikos kopijavimo pasekmių ir piratavimo internete, bet labai tikimės, kad rasime būdą kaip apsaugoti kiekvieno asmens teises ir išlaikyti pačios grupės idėją”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.