aA
Kaune, Žaliakalnio rajone ketvirtadienį buvo peršautas policijai gerai žinomas Saulius Velečka. 30-metis S.Velečka, pravarde Agurkas, ketvirtadienį, apie 18 val. buvo sužeistas keliais šūviais į krūtinę, pilvą, ranką. Penktadienį jis pareigūnams teigė, kad neprisimena įvykio aplinkybių.
Gun
S.Velečka buvo rastas prie daugiabučio namo S.Žukausko gatvėje.

Kauno medicinos universiteto klinikose S.Velečka buvo operuotas. Anot medikų, dabar jo būklė stabili ir pavojaus gyvybei nėra. S.Velečką saugo policija.

Pirminiais policijos duomenimis, į vyriškį buvo šaudyta ne iš vieno ginklo, vienas iš ginklų galėjo būti 9 mm kalibro Makarovo markės pistoletas.

Sužeistasis priskiriamas Žaliakalnio nusikalstamai grupuotei. S.Velečka jau kartą buvo teistas už neteisėtą šaunamojo ginklo laikymą.

Įvykį tiria Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus pareigūnai. Iškelta baudžiamoji byla dėl pasikėsinimo nužudyti.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.