aA
Dėl ypač prastų oro ir važiavimo sąlygų penktadienį Klaipėdos mieste ir rajone policija nebespėjo registruoti autoįvykių, kuriuose yra ir sužalotų žmonių. Klaipėdos kelių policija iki vakaro užregistravo apie 15 avarijų, kuriuose apgadinta apie 30 automobilių. Avarijose sužaloti du žmonės nuvežti į ligoninę.
Avarija
Avarija
Pasak policijos, avarijų griūtį sukėlė prastos oro sąlygos ir nenuvalyta slydi gatvių danga.

Klaipėdos rajone penktadienį ryte automagistralėje Vilnius-Klaipėda prie Klaipėdos įvyko kelios stambios avarijos, kuriose apgadinta apie 15 automobilių.

Dėl nevalytos ir slidžios kelio dangos bei pūgos nesuvaldyti automobiliai ir vilkikai daužėsi prie Klaipėdos esančios automobilių turgavietės. Avarijose nesunkiai nukentėjo du žmonės.

Pasak rajono policijos, automagistralėje bei kituose rajoniniuose keliuose įvyko ir daugiau smulkių avarijų.

Penktadienio pavakarę eismą autostradoje sutrikdė nuo kelio nuslydęs autobusas. Policija užtvėrė vieną automagistralės eismo juostą, kol autobusas bus ištruktas iš duobės.

Dėl pajūryje kilusio stipraus vėjo darbą buvo sustabdę Klaipėdos jūrų ir Palangos oro uostai. Po pietų pajūryje vėjas aprimo, pūga nustojo. Kelininkai valo ir barsto miesto gatves bei rajoninius kelius.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.