aA
Skandalingai pagarsėjusios Laugalių šeimynos sūnui Kęstučiui Laugaliui nepavyko išvengti atsakomybės už lytinį santykiavimą su nepilnamete tėvų globotine. Aukščiausiasis Teismas antradienį atmetė už lytinį santykiavimą su nepilnamete kalėti pusantrų metų nuteisto 28 metų šiauliečio K.Laugalio skundą.
Aukščiausiojo Teismo sprendimas yra galutinis ir kasacine tvarka neskundžiamas.

Gausi Laugalių šeimyna "Vaiko sodžius" buvo išardyta globotiniams ėmus skųstis, kad jie yra skriaudžiami. Vėliau paaiškėjo, kad Laugalių sūnus lytiškai santykiavo su nepilnamete tėvų globotine.

Tėvų globotinė R.S. pareigūnams papasakojo, kad nuo 14 metų ne kartą lytiškai santykiavo su globėjų sūnumi K.Laugaliu. Vėliau Šiaulių teisme ji teigė, kad viską prasimanė.

Pasak spaudos, K.Laugalis anksčiau buvo teistas už valstybinio turto grobstymą, chuliganizmą ir pasipriešinimą policijai. Grįžęs iš įkalinimo įstaigos, K.Laugalis net 15 kartų buvo baustas už administracinius teisės pažeidimus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.