aA
Kauniečio pažintis su policijos pareigūnais baigėsi labai liūdnai: apie vyrišką seksą be perstojo kalbėjęs jaunas vyras „užsidirbo“ ne tik teistumą, bet ir privalės sumokėti solidžią baudą.
Kaunietis užsigeidė sekso net su 4 policininkais
© DELFI

Dėl savo poelgio kaunietis Haroldas Nomeika šiandien gailisi – vyras žadėjo net atsiprašyti pareigūnų, bet tik tuomet, kai „turės progą“.

Tuo metu teismas nutarė, kad policijos pareigūnus įžeidęs bei vienam jų pasipriešinęs H. Nomeika per du mėnesius privalės į valstybės biudžetą sumokėti 16 MGL (2 080 litų arba 602 eurus) baudą.

Tris kartus dėl vagysčių ir plėšimų teistas H. Nomeika nemalonumų sulaukė po įvykio rugpjūčio 15-osios rytą, kai jį Kaune, S. Žukausko gatvėje, sulaikė policijos pareigūnai.

Vienas patrulis pasakojo, kad tą rytą gavo pranešimą apie viename bute įvykusias muštynes ir vagystę.

„Važiuojant su nukentėjusiuoju buvo pastebėti įtariamieji, kurie stūmėsi motorolerį ties S. Žukausko g., netoli picerijos, – kalbėjo pareigūnas. – Vos privažiavus prie piliečių ir išlipus iš tarnybinio automobilio, H. Nomeika, pamatęs policiją bei nukentėjusįjį, pradėjo elgtis agresyviai, buvo labai įžūlus, vartojo necenzūrinius žodžius.“

„Visi mentai pyde..., gaidžiai, išp... jus į šik..., gaidžiai, jums bus py...“, – iš H. Nomeikos lūpų skriejo keiksmažodžių lietus. Kadangi jis ir toliau nenurimo, pareigūnai panaudojo specialiąsias priemones – uždėjo antrankius ir pasodino į tarnybinį automobilį.

Tačiau ir šia H. Nomeika nenurimo – toliau pareigūnams grasino, kad prieš juos panaudos seksualinę prievartą bei juos įžeidinėjo necenzūriniais žodžiais.

Kai į įvykio vietą atvyko kitas policijos ekipažas, turėjęs vaikiną pristatyti į policijos komisariatą, H. Nomeika dar labiau įsiuto. „O, dar vieni mentai py... atėjo, išp... per šik..., tik nežinau, ar stovinčius, ar klūpančius“, – šaukė jis.

Vyras nenurimo ir Žaliakalnio policijos komisariate – vedamas į laikino sulaikymo kamerą jis vienam pareigūnui spyrė iš kojos, o patalpintas į belangę spardė duris, bandė susižaloti galvą, trankydamas į sieną. Ir, anot pareigūnų, toliau keikėsi ir žadėjo „visus per ši... išp...“.

Kodėl policijos pareigūnams kalbėjo apie seksą, ikiteisminio tyrimo metu H. Nomeika tyrėjams neaiškino, tačiau prisipažino, jog tą rytą buvo labai piktas, nes buvo sulaikytas už vagystę, kurios nepadarė.

Išsiblaivęs vaikinas pripažino, kad ir vengė sulaikymo, ir priešinosi pareigūnams, ir netgi apie juos labai negražiai kalbėjo.

„Dėl to, ką padariau, man labai gaila, kai tik turėsiu progą, asmeniškai atsiprašysiu visų policijos pareigūnų, kuriuos įžeidžiau bei kuriems priešinausi, naudojau fizinę jėgą“, – tyrėjams aiškino vyras.

Tuo metu H. Nomeikos bylą išnagrinėjęs teisėjas Rimantas Grigas mano, kad toks kauniečio elgesys pagrįstai įvertintas baudžiamąja tvarka. „Teismas mano, kad šis nusikaltimas yra neatsitiktinio pobūdžio veika, o dėsningas nusikalstamas elgesys“, – skirdamas bausmę H. Nomeikai pažymėjo teisėjas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.