aA
Ankstų penktadienio rytą, apie 6.30 val., Vilniuje, Žirmūnų gatvės gale, Kelių policijos patruliai, sulaikę girtą vairuotoją, rašė protokolą, kai prie jų priėjo susirūpinęs žmogus.
Atsirado dar vienas pretendentas į metų bukiausio nusikaltėlio titulą
© DELFI / Ainis Gurevičius

Vyriškis pareigūnams pranešė, kad netoliese, prie naktinio klubo "Malibu", stovinčiame automobilyje "VW Golf" miega mergina. Vyras nuogąstavo, kad ji gali sušalti.

Nuėję prie nurodyto automobilio patruliai pamatė mašinoje miegančią merginą. Automobilis buvo užrakintas. Patruliai bandė pažadinti miegančiąją barbendami per langus, siūbuodami automobilį, tačiau nesėkmingai. Tada buvo iškviesti ugniagesiai ir greitoji pagalba.

Ugniagesiai-gelbėtojai išdaužė "VW Golf" langą, atidarė dureles, tada medikai pažadino merginą (gim. 1991 m.). Paaiškėjo, kad ji jau gerokai sušalusi. Greitoji pagalba ją išvežė į ligoninę. O policininkai ėmė ieškoti automobilio savininko.

Pareigūnai nustatė, kad automobilis priklauso moteriškei, tačiau ji paaiškino, kad mašina naudojasi jos sūnus (gim. 1987 m.).

Maždaug po valandos prie automobilio grįžo ligoninėje atsigavusi mergina - sakė, matyt, mašinoje pametusi savo asmens tapatybės kortelę.

Netrukus prie automobilio atsirado ir jo vairuotojas. Spėjama, kad motina jam pranešė, kad jo ieško pareigūnai ir jis atvyko aiškintis su policija.

Vyrukas nesugebėjo paaiškinti, kodėl jo mašina stovi prie "Malibu" ir kaip joje atsirado mergina. Patruliai jį aiškinimuisi nuvežė į policijos komisariatą.

Čia jis ėmė raustis po savo rankinę ieškodamas dokumentų ir policininkai joje pamatė įtartinus polietileninius maišelius. Patikrinus rankinę joje rasta keliolika maišelių su "žole". Atlikus asmens apžiūrą, tokių pačių maišelių rasta ir kišenėse. Viso - 19 maišelių su kanapėmis. Rasta ir svetimų asmens dokumentų, tarp jų - ir automobilyje miegojusios merginos tapatybės kortelė (pasak pareigūnų, narkotikų prekeiviai iš nemokių klientų asmens dokumentus paima kaip užstatą). Policininkai juokauja, kad šis vilnietis gali pretenduoti į bukiausio metų nusikaltėlio titulą.

Kai pareigūnai rado narkotikus ir svetimus dokumentus, vyrukas staiga pareiškė, kad rankinė nė jo ir jis nė neįsivaizduojantis, iš kur ji čia atsirado.

Įtariama, kad jaunas vyras prekiavo narkotikais klube arba šalia jo, o paskui atėjo aiškintis su policininkais pilnomis kišenėmis kvaišalų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.