aA
Nežinia, kas pastūmėjo 40 metų lenką tokiam poelgiui. Trečiadienio ryte Varšuvos Markų priemiestyje atėjęs į parduotuvę jis išsirengė nuogai ir pardavėjoms bei čia esantiems pirkėjams pradėjo grasinti peiliu, pranešė TVN24.
Parduotuvėje nuogai išsirengęs lenkas Kūčias švęs areštinėje

Kaip sakė Varšuvos policijos komendantūros atstovas spaudai Mariuszas Mrožekas, parduotuvės personalas buvo evakuotas. Nors atvykę policininkai bandė kalbinti nuogalių, šis į jų žodžius nereagavo. Pareigūnams teko panaudoti elektros šoką. Grumtynių metu vienas iš policininkų buvo peiliu sužeistas į galvą, tačiau jo gyvybei pavojus negresia.

Per didelius vargus aprengtas vyriškis buvo išvežtas į policijos areštinę. Čia psichiatrai bandys išsiaiškinti tokį netipinį vyriškio Kūčių vakaro sutikimą. Jeigu paaiškės, kad nuogalius pakaltinamas, jis Kalėdų šventes praleis areštinėje. Tačiau už policininko sužeidimą jam gresia ir kalėjimo gultas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.