aA
Stebėdamas, kaip prieš jį sutartinai balsuoja ne vien kitų šalių robinzonai, bet ir tiesioginę transliaciją žiūrintys Lietuvos žmonės, Lietuvos robinzonas Linas narsiai šypsojosi. Ir pasibaigus finalinio žaidimo filmavimui jo akyse neblizgėjo ašaros.
Robinzonas Linas
Robinzonas Linas
© "Lietuvos žinios"
LŽ paklaustas, kaip jaučiasi po tokio triuškinamo pralaimėjimo, Lietuvos robinzonas tvirtino: "Taip, kaip visada, - tvirtai. Pergalės ir pralaimėjimai tik grūdina žmogų".

Linas tikino iš anksto žinojęs žaidimo finalo rezultatus. Masinį Lietuvos žiūrovų balsavimą prieš jį robinzonas vadina normaliu dalyku.

"Žmonės negavo to, ko troško. Nebuvau toks, kokį jie norėjo matyti televizijos ekrane, - sakė Linas. - Aš buvau tikras, o kiti robinzonai - ne. Paprastai viską sakau tiesiai šviesiai, o daugeliui tai nepatinka. Žmonės per daug nešvarūs ir jiems skaudu pripažinti tiesą".

LŽ paklaustas apie lietuvių patriotizmą, Linas šypsodamasis sušuko: "Ar Lietuvoje yra patriotizmas?! Gal aš jo nenusipelniau, o gal iš tikrųjų jo nėra!" Vaikinas tvirtino, esą kai kurie robinzonai iš priešininkų komandų jam asmeniškai sakė, kad jis - stipriausias, o paskui išsigandę balsavo prieš.

Linas savo pasirodymo šiame "Robinzonų" šou nelaiko pralaimėjimu: "Pasiekiau to, ko norėjau. Dėl savo būdo ir charakterio turėjau iškristi pirmas, o nuėjau iki finalo. Ar tai ne laimėjimas?"

Plačiau apie tai skaitykite "Lietuvos žiniose"