aA
Raseinių rajono policijos komisariato liepos 19 d. pareigūnai gavo piliečio M. N. telefoninį pranešimą, apie tai, kad Šiluvos seniūnijoje, Bogušiškių kaime, iš garažo, pavogtas jo tėvui 39-erių A. N. priklausantis automobilis "Ford Mondeo". Kriminalinės policijos tyrėjai netruko įminti šią mįslę.
Nemaloni staigmena tėvui: automobilio vagilė - jo dukra
© Shutterstock nuotr.

Kadangi, kaip teigė pranešėjas, automobilio užvedimo rakteliai buvo palikti automobilio salone, pareigūnai pirmiausia nutarė apklausti šalia gyvenančią nukentėjusiojo dukrą B. N.

Pareigūnams mergina teigė, kad apie automobilio vagystę nieko nežino ir negalinti niekuo padėti. Tačiau kriminalistai rankų nenuleido ir greitai jiems pavyko išsiaiškinti, kad ieškomas automobilis jau parduotas.

Narpliojant šią painią istoriją, kelio galas nuvedė prie nukentėjusio dukters B. N., kuriai neliko nieko kito, tik prisipažinti, kad tai jos ir jos draugės E. A. sumanymas. Iš pradžių merginos nusprendė linksmai pasivažinėti, tačiau pramogą apkartino nenusisekusi kelionė automobiliu, nes B. N., neturėdama teisės vairuoti, mašiną apgadino, todėl bijodama tėvo rūstybės, nusprendė parduoti pažįstamam iš matymo draugės vaikinui. Automobilį ji įvertino 920 litų.

Pirkėjui, deja, neteko džiaugtis pigiu pirkiniu, pareigūnai automobilį grąžino teisėtam savininkui. Dėl įvykio vyksta ikiteisminis tyrimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.