aA
Naktį iš penktadienio į šeštadienį, 23.06 val.. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Jurbarko r. sav., kelyje Jurbarkas-Viešvilė, 10 kilometre nuo Jurbarko po eismo įvykio užsidegė automobilis.
Po avarijos užsidegė automobiliai - susidūrė dvi mašinos, žuvo du žmonės
© DELFI / Tomas Vinickas

Į įvykio vietą išsiųstos Tauragės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Jurbarko priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno GMP ir Tauragės AVPK.

Kaip DELFI sakė ugniagesiai-gelbėtojai, dviejuose iš susidūrusių automobilių žuvo po žmogų. Vidurnaktį įvykio vietoje vis dar dirbo gelbėtojai.

Šeštadienį Policijos departamentas pranešė, kad 23.05 val. Jurbarko r., kelio Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda 95-am km, automobilis „VW Passat“, kurį vairavo V. L. (gimęs 1952 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Mercedes Benz CLK200“, kurį vairavo S. S. (gimęs 1987 m.). Žuvo abiejų automobilių vairuotojai bei sudegė automobiliai.

Pasak liudininkų, užsidegė tik vienas automobilis - "Mercedes", kuriame buvo dujų įranga.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.