aA
Alytaus pareigūnai aiškinasi kas įvyko tarp devyniolikmetės ir keleriais metais vyro - mergina nurodė, kad buvo išžaginta, kai ne savo noru buvo nuvežta į namą Alytaus rajone.
Alytiškis 19-metę nusivežė į senelės namus ir ten ją išžagino
© Shutterstock nuotr.

Pirmadienį policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad iš Alytaus atvykusi devyniolikmetė apie 18 val. lankėsi Alytaus r., Alovės sen. Namas priklauso garbaus amžiaus moteriai.

Mergina nurodė, kad alytiškis L. R., gimęs 1988 m., panaudodamas fizinę jėgą, ją išžagino.

Policijos pareigūnai aiškinasi aplinkybes. Mergina policijos pareigūnams nurodė, kad vasario 17-osios vakare, ją pas mamą nuvežti turėjo pažįstamas 25 metų vyriškis, gyvenantis Alytuje. Tačiau vyriškis pasuko kitu keliu ir nusivežė merginą į savo senelės namus, Alytaus r., Alovės sen. Atėmęs galimybę priešintis, vyras merginą išžagino.

Pagalbos devyniolikmetė paprašė pas savo draugę, ji iš žagintojo senelės sodybos draugę parvežė namo. Pasijutusi saugi, mergina apie išžaginimą pranešė Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Dėl išžaginimo įtariamas L. R., gimęs 1988, gyvenantis Alytuje, sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Su policija jis anksčiau reikalų nėra turėjęs.

Merginos parodymais, alytiškį ji pažįsta apie pusmetį, todėl ji ir važiavusi su juo automobiliu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.