aA
Neblaivios moterys sekmadienį puolė muštis su policininkais Telšiuose, Vilkaviškio r. ir Vilniuje. Mušeikų girtumo laipsnis - nuo lengvo iki sunkaus.
Sekmadienį pareigūnams teko patirti girtų moterų smurtą
© DELFI / Valdas Kopūstas

Balandžio 28 d. 1.18 val. policijoje gautas pranešimas, kad Telšiuose, Luokės g., bute, triukšmauja neblaivi mergina. Į įvykio vietą atvykusius policijos pareigūnus mergina apspjaudė ir iškeikė necenzūriniais žodžiais bei ranka sudavė tarnybos metu uniformuotam Kelių patrulių būrio patruliui A. K. (gimusiam 1989 m.) į veidą.

Į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą atvesdinta mergina, vedama į laikino sulaikymo kamerą, pasipriešino tarnybos metu uniformuotai Operatyvaus valdymo skyriaus specialistei A. Š. (gimusiai 1977 m.). Pareigūnė panaudojo kovinius-imtynių veiksmus (vėliau pareigūnė pajuto skausmą dešinės rankos nykščio srityje).

Pareigūnai dėl sužalojimų į med. įstaigą nesikreipė. Įtariamoji neblaivi (sunkus girtumo laipsnis) K. M. (gimusi 1990 m.) uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienio vakarą, apie 20.40 val. Vilkaviškio r. policijos komisariate gautas R. L. (gimusios 1991 m.) pranešimas, kad Pajevonio kaime, namuose, prieš ją ir jos mažametį sūnų smurtauja sugyventinis.

Į įvykio vietą atvykusius policijos pareigūnus, su pranešėja kartu buvusi moteris, įžeidinėjo ir trenkė į veidą Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjai Ž. P. (gimusiai 1972 m.). Pareigūnė į medikus nesikreipė. Įtariamoji neblaivi (0,93 promilės) R. K. (gimusi 1963 m.) uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 1.15 val. Vilniuje, Savanorių pr., lošimo automatų salone, už viešosios tvarkos pažeidimą sulaikoma neblaivi mergina galva trenkė į veidą tarnybos metu uniformuotam Patrulių rinktinės 2-osios kuopos 2-ojo būrio patruliui O. J. (gimusiam 1989 m.). Pareigūnas dėl nuskelto danties į medikus nesikreipė.

Įtariamoji neblaivi (1,55 promilės) S. M. (gimusi 1980 m.) uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.