aA
Balandžio 11 d. apie 14.45 val. kriminalistai sulaikė įtariamąjį G. K. (gim. 1969 m.), kuris uždarytas į areštinę, praneša Kauno apskrities policija. Įtariama, kad šis vyras prie Kauno apygardos prokuratūros pastato padėjo laidotuvių gėlių krepšelį ir kt.
Surastas vyriškis, prie prokuratūros padėjęs laidotuvių gėlių krepšelį
© Kauno prokuratūros nuotr.

Balandžio 5 d. Kauno apygardos prokuratūroje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo, nes balandžio 4 d. apie 23.30 val. Kaune, Laisvės al. 32, prie Kauno apygardos prokuratūros pastato vyras padėjo laidotuvių gėlių krepšelį, dvi aprūkusias žvakides ir ant grindinio pripylė rudos spalvos skysčio.

Ikiteisminis tyrimas perduotas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams. Ketvirtadienį įtariamasis G. K. sulaikytas.

Penktadienį Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras E. Palaima kreipėsi į teismą dėl G. K. suėmimo. Įtariamajam G. K. (gim. 1969 m.) teismas skyrė suėmimą 3 mėn.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.