aA
Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 1.20 val., Vilniuje neįprasta avarija įvyko vadinamajame Pedagoginio žiede. Iš Konstitucijos pr. į žiedą įvažiavęs "VW Passat" bandė išvažiuoti į viaduką, kylantį į Šeškinės kalną. Vos išsukus iš žiedo automobilis per atitvarus nulėkė žemyn.
Naktį Vilniuje "VW Passat" iš Pedagoginio žiedo per atitvarus nuo stataus šlaito nusileido į apačioje esančią Geležinio Vilko g.
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Sulankstęs ir peršokęs atitvarus automobilis stačiu šlaitu nudardėjo į apačią ir sustojo ant apačioje esančio išvažiavimo į viaduką iš Geležinio Vilko gatvės. "VW Passat" vairuotojo pusė apdaužyta, prakirstos padangos. Stebuklas, kad mašina neapsivertė.

Pirminiais duomenimis, jaunas vairuotojas automobiliu važiavo vienas, jis liko sveikas.

Po avarijos vairuotojas sėdėjo mašinoje, bet pamatęs atvažiuojančius policijos patrulius, spruko pėsčiomis. Tačiau policininkai jį sugavo ir pasodino į tarnybinį automobilį. Ten vaikinas ėmė triukšmauti, priešintis, daužytis, todėl buvo ištemptas į lauką, surakintas, ir pastatytas prie policijos mašinos. Net ir tada jis nenurimo - keikėsi, reikalavo paleisti. Kai ėmė smarkiai muistytis, pareigūnams teko panaudoti jėgą,

Įtariama, kad vairuotojas smarkiai neblaivus. Pirminiais duomenimis, vairuotojo pažymėjimas iš jo atimtas jau anksčiau.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.